Headless Zombie Chicken

Verden af Headless Zombie Chicken er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Headless Zombie Chicken, et af vores bedste zombie spil-spil!

Træd ind på den skøre gård Headless Zombie Chicken og mæt den gale kyllinges sult efter kød med så mange hjerner og organer, som du kan. Med en kost, der udelukkende indeholder kød, er kyllingen helt sikkert et atypisk dyr, så den er et oplagt mål at blive elimineret af landmanden, som bestemt ikke kan forklare, hvordan sådan et væsen overhovedet kan eksistere. En forklaring er, at kyllingen er en slags zombie, og en af de sikreste måder at eliminere disse typer monstre på er en hurtig halshugning. Denne henrettelsesmetode er også den, som landmanden har valgt, så for at få fat i dit saftige måltid skal du undvige landmandens slag.

Hver gang det lykkes dig at spise, bliver din mave langsomt fyldt med de lækre næringsstoffer. Du vinder spillet, når du er mæt. Men med hver vellykket bid tilpasser landmanden sin strategi, og måden han slår på ændrer sig, og chancerne for at levere det afsluttende slag bliver sværere for hver runde. Nogle gange ændres rytmen af slagene, hastigheden hvormed han hugger eller en kombination af begge dele er det, han vil forsøge at gøre dig færdig én gang for alle. Og selv hvis det lykkes ham at løsne dit hoved fra resten af din krop, får du stadig en ny chance for at afslutte spillet.

Mens du forsøger at æde så meget som muligt og mætte din appetit, hepper en flok kyllinger, der ligner dig, dig op og bliver overlykkelige, når de ser, at det lykkes dig. Dette bidrager til atmosfæren på Headless Zombie Chicken og gør, at du virkelig fordyber dig i spillets uhyggelige verden. De visuelle elementer og lydene kombineres og skaber den fascinerende verden af Headless Zombie Chicken, som du sent vil glemme.

Spis alle de hjerner du kan, når du spiller Headless Zombie Chicken på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Kyllingens hoved vil følge musens position på skærmen. Bevæg musen for at styre kyllingens hoved. Klik, når du er i nærheden af kødet for at tage en bid.

Lignende spil:

Kan du lide Headless Zombie Chicken? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zombie spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC