Hearts Popping

Verden af Hearts Popping er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hearts Popping, et af vores bedste valentinsdag-spil-spil!

Spil et afslappende spil, og spræng boblerne i dette dejlige spil, der er lige i tide til kærlighedens årstid. Hearts Popping er et spil, der er sjovt at spille på Valentinsdag, fordi det indeholder masser af hjerter, og det er ikke særlig kompliceret, hvilket giver dig mulighed for at tænke på den person, du elsker.

I Hearts Popping skal du blot klikke på de cirkler, der har et hjerte på sig, og nyde det tilfredsstillende bobleknald, der følger med. Og jo hurtigere du ser og popper boblen med et hjerte på, jo flere point får du. Jo langsommere du er, jo færre point får du. Og hvis du vælger en boble uden et hjerte på den, falder din score med 100 point. Hearts Popping har mange niveauer, som du kan spille, og hvert niveau har et unikt design.

Spil spil med temaet kærlighed på Spilo.dk og hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Hearts Popping? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores valentinsdag-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.