High School Break Up Drama

Verden af High School Break Up Drama er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil High School Break Up Drama, et af vores bedste spil til at bryde op-spil!

Brud er smertefulde og grimme, men at blive snydt er endnu værre, men når du går i gymnasiet, er du omgivet af venner, som vil gøre alt for at få dig igennem sådan en forfærdelig oplevelse. Denne smukke prinsesse har lige set sin kæreste kysse den nye cheerleaderpige på gangen i skolen. Hun kunne ikke holde tårerne tilbage, men hendes venner vil gøre alt for at få hende til at få det bedre. De har en plan for at få fyren til at betale, og du skal hjælpe dem! Men først skal prinsessen have en makeover, så er I piger klar til at omdekorere snyderens skab og sende en forfærdelig gave til cheerleaderpigen. Sidst men ikke mindst skal du klæde prinsessen på til skoledansen og vise fyren, hvad han er gået glip af!

Lignende spil:

Kan du lide High School Break Up Drama? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores spil til at bryde op-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.