Hungry Shark Arena

Verden af Hungry Shark Arena er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hungry Shark Arena, et af vores bedste dyrespil-spil!

Kan du lide hajer? Hvad med Battle Royale-spil? Så har du sikkert undret dig over, hvorfor ingen nogensinde har tænkt på at kombinere de to ting. Hajer er jo trods alt de ultimative battle royale-spillere. I havet i hvert fald. Heldigvis får du i Hungry Shark Arena mulighed for at deltage i en ondskabsfuld undervandskrig om overherredømmet som en vild haj.

For at overtage de nådesløse have skal du blive den største haj, som verden nogensinde har set, og den eneste måde at gøre det på er at overleve længe nok til at spise nok fisk til at blive større og større, indtil blot nævningen af dit navn får de andre spillere til at skælve væk af frygt.

Undgå og eliminer alle andre spillere på mesterlig vis og bliv den største fisk i Spilo.dk havet!

Spil andre spil fra Hungry Shark Arena-serien:

  1. Hungry Shark Arena: Horror Night

Lignende spil:

Kan du lide Hungry Shark Arena? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.