Hungry Shark Arena: Horror Night

Verden af Hungry Shark Arena: Horror Night er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hungry Shark Arena: Horror Night, et af vores bedste .io spil-spil!

Når du forestiller dig en arena fuld af glubske hajer, der er ude efter hinanden, er du sikkert allerede temmelig skræmt, men Hungry Shark Arena: Horror Night tager dette koncept til et nyt niveau og øger skræk og rædsel i deres multiplayer-spil Hungry Shark Arena: Horror Night. Med et helt nyt skræmmende tema vil dette spil holde dig på kanten af sædet, mens du kæmper for at overleve og besejre de andre spillere i en spilverden, hvor ingen fejltagelser er tilladt, og et forkert træk vil resultere i, at du bliver ædt af de andre spillere.

Som du sikkert forventer ud fra navnet, er der masser af hajer i Hungry Shark Arena: Horror Night. Du styrer et sådant storslået havdyr, og dit mål er at spise så mange fisk som muligt, mens du undgår andre spillere samt alle mulige andre miljømæssige farer, der findes i havene på Hungry Shark Arena: Horror Night, f.eks. miner. Jo mere du formår at overleve og brødføde dig selv, jo stærkere bliver din haj. Og når du vokser i styrke, bliver modstandere, som du sandsynligvis ikke ville have turdet kæmpe mod, pludselig dit bytte. Tricket for at overleve er at vide, hvilke kampe du kan vinde, og hvilke du skal løbe fra. I hvert fald for øjeblikket. I Hungry Shark Arena: Horror Night, som i mange andre tilfælde, er tilbagetrækning altid en mulighed, og mange gange er det den klogeste løsning, du kan tage.

Spil et andet sjovt multiplayer-spil på Spilo.dk og se, hvor mange point du kan få.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at i den retning, du vil have hajen til at bevæge sig. Hajen bevæger sig automatisk. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Spil andre spil fra Hungry Shark Arena-serien:

  1. Hungry Shark Arena

Lignende spil:

Kan du lide Hungry Shark Arena: Horror Night? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores .io spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.