Taming.io

Verden af Taming.io er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Taming.io, et af vores bedste .io spil-spil!

Overlev i det fantastiske land Taming.io, saml ressourcer, få venner med magtfulde allierede og opbyg en stærk landsby, der vil overleve de farer, der lurer i landet, når du spiller på Spilo.dk.

For at trives i Taming.io skal du først samle værdifulde ressourcer ved at slå på træer, buske og sten. Når du har fået nok af disse, kan du begynde at bygge forskellige bygninger. Selvfølgelig kan det være noget af en udfordring at vandre gennem verdenen på Taming.io for at indsamle disse vigtige ressourcer, så hold altid udkig efter andre dyr, spillere eller bosser, som altid er ude efter at samle alle dine hårdt tjente ressourcer. Mens der er dyr og bosser, der strejfer rundt i landene, er den farligste fjende, du skal holde øje med, helt sikkert andre spillere, som kan vise sig at være de mest snedige og dødbringende af dem alle.

Heldigvis kan du forbedre dine kampchancer, hvis du får nok erfaring, som vil level op for din karakter. For at gøre dette skal du vælge dine kampe med omtanke og kun kæmpe mod de fjender, som du ved, at du kan besejre. Derudover kan du også få hjælp fra forskellige kæledyr, som også kan vokse i styrke på samme måde som du kan. Og du vil hurtigt se, at du skal stole på denne ekstra hjælp fra disse søde dyr, for jo mere du spiller, jo sværere bliver Taming.io, fordi fjenderne og spillerne også bliver stærkere. Så det er vigtigt, at du lærer de unikke styrker og færdigheder hos hver enkelt af dine kæledyr, hvis du vil gøre dig håb om at overleve så længe som muligt. Især hvis du ønsker at tackle bosserne, som er særligt formidable fjender, som kun de mest udholdende spillere kan håbe på at besejre. Men belønningerne for at besejre disse typer fjender er risikoen værd, for de giver massive mængder af erfaring, guld og de kan endda give dig særlige kæledyr, som du kan tæmme, og som bliver frigivet, når du besejrer disse mægtige kombattanter.

En af de ting, der straks er tydelig, når du starter Taming.io, er den smukke stiliserede grafik, som transporterer dig til dette fantastiske kongerige. Men lad dig ikke narre af denne grafik, for verdenen i Taming.io er nådesløs, og kun de mest beslutsomme spillere kan overleve. Og for at supplere den søde grafik er lydene også meget afslappende og beroligende, hvilket også bidrager meget til den charmerende atmosfære, som Taming.io har.

Træd ind i de magiske lande på Taming.io, når du spiller på Spilo.dk, og hav det sjovt!

Sådan spiller du

Brug piletasterne eller WASD-tasterne til at bevæge dig rundt, og ændr vinklen din figur vender ved at pege musen i den ønskede retning. Angrib ved at trykke på venstre museknap, og brug venstre museknap til at interagere med de forskellige elementer i spillet.

Lignende spil:

Kan du lide Taming.io? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores .io spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC