Krunker

Verden af Krunker er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Krunker, et af vores bedste .io spil-spil!

Deltag i multiplayer-sjov med det berømte multiplayer-arena skydespil Krunker! Kæmp mod spillere fra hele verden, og bevis over for alle, hvem der er den bedste i de intense skyderier, som spillet byder på!

Krunker låner elementer fra det legendariske Counter Strike og er et spil, hvor hurtige reaktionstider og et godt kendskab til kortet vil give dig en fordel over for dine modstandere. Sørg også for altid at være i bevægelse, for et stationært mål er et mål, der er meget let at ramme, og som bare venter på at blive skudt væk!

Spillet bringer også unikke elementer til den klassiske formel, som f.eks. valg af unikke klasser, som detektiver, jæger og bueskytte, der hver især bringer forskellige våben til arenaen. Udover disse har arsenalvalget noget for enhver smag, da du kan vælge mellem stormgeværer, snigskyttegeværer, haglgeværer og andre interessante og unikke våben.

Tag del i det sjove på Spilo.dk med Krunker!

Lignende spil:

Kan du lide Krunker? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores .io spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.