Pull Pin

Verden af Pull Pin er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pull Pin, et af vores bedste pusle spil-spil!

Pull Pin er et unikt puslespil, der ved første øjekast kan virke trivielt, men som hurtigt øger sværhedsgraden for at give dig en sund hjernetræning, som alle gode puslespil bør gøre det. Målet med Pull Pin er at placere de genstande, der holdes tilbage af stifter, i kassen i bunden af skærmen.

I din søgen efter at afslutte spillet vil du støde på en lang række forskellige niveauer, det ene mere unikt end det andet. Du skal bestemme den rigtige rækkefølge, i hvilken du trækker i knappenåle, så genstandene fra niveauet når frem til deres destination.

Med smuk grafik og lyde er Pull Pin et fantastisk puslespil, som du helt sikkert vil vende tilbage til, så besøg Spilo.dk, når du vil afslutte endnu et niveau og træne din hjerne.

Lignende spil:

Kan du lide Pull Pin? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!