Marble Puzzle Blast

Verden af Marble Puzzle Blast er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Marble Puzzle Blast, et af vores bedste zuma spil-spil!

Træd ind i en verden fuld af farver, og begiv dig ud på et sjovt eventyr, hvor hurtige reflekser og et godt sigte vil føre dig til det næste niveau. Gennem sine mange niveauer tilbyder Marble Puzzle Blast en sjov og beroligende oplevelse, ikke kun på grund af gameplayet, men naturomgivelserne er også med til at skabe en afslappende atmosfære. Målet med spillet er at skyde forsigtigt kugler fra kanonen, der er placeret midt på skærmen, mod den langsomt fremadskridende linje af kugler. Men i Marble Puzzle Blast fjerner du ikke kuglerne fra skærmen ved at ramme dem, men ved at sørge for, at mindst tre kugler af samme type er forbundet med hinanden. Så at skyde formålsløst vil kun gøre tingene værre. Hver af de kugler, du skyder, er af en anden type, så sørg for at sigte omhyggeligt. Hvis rækken af kugler når udgangspunktet, skal du starte niveauet forfra. Et andet dårligt aspekt ved at skyde uden en vis strategi i tankerne er naturligvis, at hvis du ikke fjerner kugler fra brættet, føjer du til den stadigt voksende række af kugler, hvilket bringer dig tættere på nederlag.

Det faktum, at du skal planlægge dine skud, gør måske Marble Puzzle Blast lidt mere udfordrende, men spændingen ved at ramme kugler på det helt rigtige sted vil altid være en dejlig følelse. For at komme videre i Marble Puzzle Blast skal du være en tålmodig spiller. Og jo bedre du er, jo bedre vil du være til at overvinde de mange udfordringer, som Marble Puzzle Blast stiller dig over for, især i de senere niveauer. Disse baner har ikke bare alle mulige forskellige veje, som kuglerne tager mod deres mål, men også alle mulige andre overraskelser bliver kastet på din vej.

Nyd Marble Puzzle Blast på Spilo.dk og se, hvor mange af dens baner du kan gennemføre.

Sådan spiller du

Brug musen til at sigte dine skud, og tryk på venstre museknap for at skyde kugler mod stakken.

Lignende spil:

Kan du lide Marble Puzzle Blast? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zuma spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC