Math Duck

Verden af Math Duck er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Math Duck, et af vores bedste matematik spil-spil!

Øv dine matematiske færdigheder og test dine reflekser i et sødt spil, der kombinerer matematikspil og færdighedsspil i en sjov pakke, som du nemt kan spille på Spilo.dk. I Math Duck spiller du som en sød and, og gennem flere niveauer skal du omhyggeligt navigere rundt i omgivelserne, planlægge dine næste træk og løse alle mulige ligninger. I hvert niveau i Math Duck er der mindst én ligning, som du skal løse, hvis du vil fortsætte videre i spillet. Disse ligninger har et tomt felt, som du skal udfylde, og du udfylder det ved at overlappe de rektangler med det rigtige svar, der er placeret på skærmen. De senere niveauer kan have flere ligninger, som du skal løse, og rækkefølgen, hvori du overlapper med rektanglerne, er også meget vigtig, så vær opmærksom på ligningens placering.

Men Math Duck tester også dine reflekser, og når du har fundet ud af det rigtige svar, skal du hurtigt gribe nøglen for at låse døren op og gå videre til næste niveau. I Math Duck er der en tidsbegrænsning, så sørg for at planlægge dine træk nøje. Selv hvis det ikke lykkes dig i første omgang, kan du altid prøve igen, og sammen med den søde and vil du være i stand til at løse de matematiske gåder, der venter dig.

Løs ligninger og hav det sjovt på Spilo.dk, når du spiller Math Duck.

Sådan spiller du

Brug piletasterne eller WASD-tasterne til at flytte anden rundt i omgivelserne. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på knapperne på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Math Duck? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores matematik spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.