Mr Bean Solitaire Adventures

Verden af Mr Bean Solitaire Adventures er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mr Bean Solitaire Adventures, et af vores bedste kabale-spil!

Tag på en rejse rundt i verden med den populære Mr Bean, og spil et afslappende og sjovt spil solitaire, når du spiller Mr Bean Solitaire Adventures på Spilo.dk. Som du ville forvente i et solitaire-spil, er Mr Bean Solitaire Adventures et kortspil, og dit mål er at stable kortene i rækkefølge. Nederst i stakken er der et kort, der vender mod spilleren, og rundt omkring på bordet er der spredt et tilfældigt antal kort, som hver især har et andet nummer. Hver gang du klikker på et kort, vil det erstatte kortet fra bunden af skærmen, hvis det er gyldigt og enten er det næste i rækkefølgen i faldende eller stigende rækkefølge. I begyndelsen forventer Mr Bean Solitaire Adventures ikke, at du skal lægge en strategi for meget, og det guider dine træk, men efter et par niveauer skal du selv finde ud af den korrekte rækkefølge.

Hvis du ikke kan stable nogen kort, kan du altid vende et kort om, hvilket vil give dig et tilfældigt kort. Og hvis det bliver særligt svært, kan du bruge et wild card, som på en måde fungerer som et tomt kort, fordi du kan lægge et hvilket som helst kort ovenpå det. Fangsten er, at disse særlige kort koster en masse penge, og mens du spiller, samler du penge, men du skal også bruge penge, hvis du vil komme videre. Og hvis du vil fortryde et træk, kan du også bruge nogle penge og prøve igen. Du skal bare være opmærksom på, hvor mange penge du har til rådighed, da du skal bruge penge for også at komme videre til næste niveau. Mr Bean rejser trods alt rundt i hele verden, og det er dyrt at rejse.

Spil et sjovt spil sammen med Mr Bean, når du spiller Mr Bean Solitaire Adventures på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge kortene og til at interagere med spillet.

Spil andre spil fra Mr Bean-serien:

  1. Mr Bean Jump

Lignende spil:

Kan du lide Mr Bean Solitaire Adventures? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kabale-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC