My Hospital Adventure

Verden af My Hospital Adventure er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil My Hospital Adventure, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Alle piger vil gerne være læge. Dette spil er præcis, hvad du forestillede dig: det giver dig en chance for at blive en rigtig læge. Begynd med at vælge det rigtige tøj, og glem ikke at vælge det tilbehør, du har brug for.

Patienterne venter ved døren for at blive behandlet. Giv dem den hjælp, de har brug for, og glem ikke at gå igennem hvert trin uden at fejle. Helbredte patienter vil være taknemmelige for din hjælp.

Nyd dette lægespil og glem ikke at besøge os for så mange uforglemmelige oplevelser. Dette spil er et fantastisk læringsværktøj og en sjov måde at se på lægeprocedurer på.

Lignende spil:

Kan du lide My Hospital Adventure? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.