Noob vs 1000 Zombies!

Verden af Noob vs 1000 Zombies! er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Noob vs 1000 Zombies!, et af vores bedste zombie spil-spil!

Hent bue og pil og forbered dig på zombieapokalypsen på Spilo.dk. Når du spiller Noob vs 1000 Zombies! skal du udrydde masser og masser af zombier, og alt hvad du har til din rådighed er et våben, som du måske ikke ligefrem forventer at være så effektivt mod en horde af ondskabsfulde monstre, men du vil hurtigt se, at det er yderst effektivt. Det afhænger selvfølgelig meget af dit sigte og dine generelle færdigheder.

I hver enkelt af banerne fra Noob vs 1000 Zombies! står du over for en række zombier, men de er placeret alle mulige forskellige steder. Dette vil sikre, at du konstant skal tilpasse dig og reagere på den skiftende placering og omgivelserne. Og miljøet er ikke det eneste, der ændrer sig, da du også skal bruge alle mulige forskellige genstande på slagmarken for at hjælpe dig med at eliminere zombie-truslen. Du kan f.eks. være nødt til at skyde på store trækasser, så de strategisk falder ned oven på de intetanende zombier. Og sørg for at få hvert skud til at tælle, for du har et fast antal pile, og hvis du opbruger dem, skal du starte forfra og prøve igen.

Jo bedre du sigter og jo mere effektiv du er, jo bedre bliver belønningen, du får i slutningen af hvert niveau. Disse kan være flere stjerner samt flere mønter, som du kan bytte til at købe alle mulige interessante outfits. Som en ekstra bonus byder Noob vs 1000 Zombies! også på et sjovt minispil, hvor du skal sigte og skyde mod blokke med tal på, og disse tal repræsenterer det samlede antal skud, de kan modtage, før de forsvinder. Målet med dette minispil er at ødelægge så mange af disse blokke som muligt, før de når jorden.

Ødelæg zombieapokalypsen med masser af pile, når du spiller Noob vs 1000 Zombies! på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du spiller fra en pc, skal du trykke på venstre museknap for at begynde at sigte og slippe denne knap for at slippe. Hvis du bruger en mobilenhed til at spille, skal du trykke på skærmen for at begynde at sigte og slippe for at skyde.

Spil andre spil fra Noob-serien:

  1. Noob vs Pro Challenge
  2. Noob: Zombie Prison Escape
  3. Noob Miner: Escape From Prison
  4. Noob vs Cops

Lignende spil:

Kan du lide Noob vs 1000 Zombies!? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zombie spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.