Pixel Zombies

Verden af Pixel Zombies er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pixel Zombies, et af vores bedste zombie spil-spil!

Pixel Zombies er et actionfyldt skydespil, hvor dit hovedfokus er at forsøge at dræbe så mange zombier som muligt. Spillet tilbyder dig flere power-ups, mens du spiller, som hjælper med at bringe en medrivende og spændende måde at teste dine evner på, alt imens du slipper af med alle zombierne i det pågældende niveau.

Der er snesevis af baner at spille i Pixel Zombies, hver med sit store udvalg af forskellige steder, forhindringer og zombietyper. Du skal også til tider finde måder at besejre horden på, hvor tonsvis af zombier forsøger at gribe og eliminere dig hurtigt. Det er en medrivende og meget engagerende oplevelse, og du skal bruge alle dine kræfter på at smadre disse zombier så hurtigt som muligt.

Hver bane har et bestemt antal zombier, og det bliver gradvist sværere. Derfor skal du være på tæerne, da du aldrig rigtig ved, hvor mange zombier der er, og det bidrager til spændingen i dette spil. Hvis du vil teste dine evner som smadrende zombier, så giv Pixel Zombies en chance i dag, kun på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Klik på de zombier, der løber på skærmen for at eliminere dem. Brug venstre museknap, hvis du bruger en computer, eller tryk på skærmen, hvis du bruger en mobilenhed.

Lignende spil:

Kan du lide Pixel Zombies? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zombie spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.