Swat Vs Zombies

Verden af Swat Vs Zombies er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Swat Vs Zombies, et af vores bedste zombie spil-spil!

At overleve mod monstre er bare endnu en dag i zombieapokalypsen for SWAT-medlemmerne fra Swat Vs Zombies, et sjovt spil, hvor du skal bruge strategi og reflekser for at overleve endnu en dag og tjene penge, som du kan bruge til at forbedre dine chancer for at overleve. Den brutale verden i Swat Vs Zombies bringer masser af udfordringer med sig, og de kommer i form af dødbringende zombier, der konstant kommer mod dig og forsøger at æde din hjerne. Heldigvis har du til din rådighed våben. Masser og masser af våben. Men for at få adgang til alle disse våben skal du tjene penge, og i denne version af apokalypsen er den eneste måde at tjene penge på at eliminere zombier.

Det er uundgåeligt at miste livet de første par gange, men jo mere det lykkes dig at eliminere zombier og begynde at tjene nogle penge og få fingrene i bedre våben, vil du hurtigt se, at dine chancer for at overleve forbedres betydeligt, og scenarier, der tidligere ville have betydet en sikker undergang, er nu en leg at gå igennem. Hver gang du bliver overmandet af zombier, får du mulighed for at besøge butikken, som er fyldt med alle mulige dødbringende redskaber, lige fra motorsave, sværd til maskingeværer og haglgeværer. Hvis du har penge nok, kan du købe dem og skabe ravage blandt zombierne. Og du får brug for al den ildkraft, du kan få, for Swat Vs Zombies har flere niveauer, der hver især har deres egne unikke karakteristika. Og zombier. Masser og masser af zombier.

Bliv en ustoppelig kraft i zombieapokalypsen fra Swat Vs Zombies, når du spiller på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug WASD eller piletasterne til at bevæge din figur, og tryk på venstre museknap for at skyde. Undgå zombiehorden så længe du kan, tjen penge og besøg butikken for at få nyt udstyr, der kan hjælpe dig med at eliminere zombierne.

Lignende spil:

Kan du lide Swat Vs Zombies? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zombie spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.