Post Apocalyptic Truck Trial

Verden af Post Apocalyptic Truck Trial er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Post Apocalyptic Truck Trial, et af vores bedste lastbil spil-spil!

Du forbinder måske ikke lastbiler med at hoppe akrobatisk rundt på platforme i skoven, men i Post Apocalyptic Truck Trial er det præcis det, du skal gøre, hvis du vil nå i mål. Du ville nok forvente, at en motorcykel eller et lignende køretøj er bedre egnet til at krydse et så forræderisk terræn, men hvis du har tålmodighed og dygtighed nok, vil du hurtigt lære de enkelte lastbilers finurligheder, og du vil snart flyve forbi hvert niveau.

Fordi kørslen foregår med enorme hastigheder oppe i træerne, skal du være meget omhyggelig med, hvordan du styrer og styrer hele vejen til målstregen, for et forkert træk, og du ender med at skulle starte niveauet forfra. Hver bane fra Post Apocalyptic Truck Trial har et unikt layout, så du skal lære og tilpasse dig hurtigt til alle de unikke placeringer af platforme og også tilpasse din hastighed, hvis du vil lykkes med de farlige spring, som du skal foretage.

Som titlen antyder, foregår Post Apocalyptic Truck Trial i et temmelig ødelagt og dystert miljø, hvilket virkelig giver sig selv til den overlevelsesstemning, som spillet har. Hvert eneste sving kan være farligt, og du skal være meget forsigtig med, hvordan du accelererer, bremser eller bevæger dig frem og tilbage. Nedbrud er at forvente i Post Apocalyptic Truck Trial, især når du lærer hver ny bane at kende, og heldigvis kan du nemt genstarte og prøve igen. Men med hvert nyt nedbrud lærer du noget nyt, f.eks. om du skal sætte farten ned i en bestemt del, eller om du skal accelerere mere for at nå frem til den næste platform.

Afhængigt af hvor godt du klarer hvert niveau, får du en endelig score, hvor den bedste er en score på tre stjerner. Så at forsøge at forbedre denne score kan altid være en ekstra udfordring, som du kan forsøge at tackle. Eller du kan prøve at låse op for de forskellige lastbiler, som Post Apocalyptic Truck Trial tilbyder, hver med deres egne unikke og sjove designs og egenskaber, som f.eks. håndtering eller hastighed. Måske er det lige det, du har brug for at ændre din lastbil, hvis du vil gennemføre et særligt udfordrende niveau.

Kør rundt i et farligt miljø, og nå i mål, når du spiller Spilo.dk på Post Apocalyptic Truck Trial.

Sådan spiller du

Brug piletasterne til at styre lastbilen: Tryk på pil opad for at accelerere, på pil nedad for at bremse, og på venstre- eller højre-tasterne for at vippe bilen i den ønskede retning.

Lignende spil:

Kan du lide Post Apocalyptic Truck Trial? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores lastbil spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC