Princesses Homecoming Ball

Verden af Princesses Homecoming Ball er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princesses Homecoming Ball, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Vi ved alle, hvad en homecoming-bal er en årlig fest for folk, der har gået på et college eller universitet, en fest, der omfatter sportsspil og en formel dans.

Vores prinsesser er lige blevet færdiguddannet fra high school og er ved at gøre sig klar til det vidunderlige homecoming-bal. Deres outfits vil blive gransket ned til mindste detalje af resten af deltagerne. Der vil være misundelse og kærlighed i luften!

Hver prinsesse vil bære sin yndlingsfarve. Tøv ikke og vælg de mest elegante kjoler til disse smukke prinsesser. Tilbehør til deres outfits med smarte smykker og glem ikke den berømte blomsterbuket, som hver af dem vil bære stolt!

Match den rigtige makeup til hver kjole, og forvandl dem til ballets dronninger! Lad misundelsen passere og få et smil på læberne hos deres bedste veninder!

Lignende spil:

Kan du lide Princesses Homecoming Ball? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.