Princesses Party Crashers

Verden af Princesses Party Crashers er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princesses Party Crashers, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Den nye pige fra skolen holder en stor fest i aften, og hun har inviteret alle, undtagen de mest populære prinsesser fra kollegiet! De bliver altid inviteret overalt, så disse piger forstår ikke, hvorfor den nye pige ikke vil have dem med til sin fest. De har dog planer om at finde ud af det, så hjælp pigerne med at klæde sig ud og ødelægge festen! De skal se helt betagende ud, så sørg for at vælge noget glitrende tøj og statement-accessories! Hvis den nye pige bliver rigtig ondskabsfuld mod dem, kan du hjælpe pigerne med at forberede en af deres berømte trylledrikke og give hende en lærestreg.

Spil andre spil fra Party Crashers-serien:

  1. Party Crashers Ex-Boyfriend Edition
  2. Princesses Villain Party Crashers

Lignende spil:

Kan du lide Princesses Party Crashers? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.