Princesses: Trash My Wedding Dress

Verden af Princesses: Trash My Wedding Dress er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princesses: Trash My Wedding Dress, et af vores bedste bryllupsspil-spil!

For de fleste piger føler sig som en prinsesse, når de bærer deres drømmekjole! Det er en meget speciel kjole, som du (heldigvis) kun får lov til at bære én dag. Eller er det? Disse piges veninder fik ideen om at smadre hendes brudekjole til en fotosession. Det lyder som en masse sjov, hvis du har lyst til det, og du skal ikke have ondt af at blive lidt skør med det. Start med at vælge den perfekte makeup til sessionen og derefter den perfekte "ødelagte" kjole. Vær ikke bange for at komme lidt ud af komfortzonen. Sidst, men ikke mindst, skal du klæde brudepigerne på og lægge deres makeup, og så kan det sjove begynde!

Lignende spil:

Kan du lide Princesses: Trash My Wedding Dress? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bryllupsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.