Puppet Soccer Challenge

Verden af Puppet Soccer Challenge er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Puppet Soccer Challenge, et af vores bedste fodboldspil-spil!

Forbered dig på VM, når du spiller Puppet Soccer Challenge på Spilo.dk. I dette sjove fodboldspil får du mulighed for at øve dine skydefærdigheder ved at gøre dit bedste for at score så mange mål som muligt ved omhyggeligt at tegne boldens bane, mens du tager hensyn til alle mulige forhindringer, der står mellem dig og målposten. Udover at vælge den rigtige vinkel til at skyde, skal du også vælge den rigtige hastighed. Ligesom i det rigtige spil er vejen til at score mål sjældent klar, så du er nødt til at tilpasse dig, hvis du vil have den højeste score.

Med sin bedragerisk enkle styring kommer udfordringen fra Puppet Soccer Challenge fra at have en god forståelse for din spillers evner og også fra at kunne vælge boldens vej korrekt. Og da fodboldbanen er i konstant forandring, med forskellige nye elementer tilføjet efter hvert mål, du formår at score, skal du tilpasse dig meget hurtigt til hver ny situation. Men når du først har mestret den indledende indlæringskurve i spillet, vil du score mål til højre og venstre. Atmosfæren i Puppet Soccer Challenge transporterer dig på en fodboldbane, og med den stiliserede grafik og de optimistiske lyde vil fodboldoplevelsen helt sikkert glæde dig.

Scor så mange mål som muligt og hav det sjovt, når du spiller Puppet Soccer Challenge på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge vinklen og skudstyrken på dine skud. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen for at vælge disse parametre.

Lignende spil:

Kan du lide Puppet Soccer Challenge? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fodboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.