Rhino Rush Stampede

Verden af Rhino Rush Stampede er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rhino Rush Stampede, et af vores bedste dyrespil-spil!

Hjælp et sødt næsehorn med at samle så mange lækre frugter som muligt, mens du undgår de farlige forhindringer, der står i vejen for dig i Rhino Rush Stampede, et spil, hvor hurtige reflekser vil få dig langt. Det er nemt at styre det venlige næsehorn på skærmen, og det eneste du skal gøre er at venstreklikke på skærmen for at hoppe, og hvis du vil have ekstra fart og kraft, skal du højreklikke. Som en bonus kan du også ødelægge nogle genstande, når du højreklikker, når du højreklikker. Næsehorn er trods alt meget kraftfulde dyr!

På din løbetur kan du samle alle mulige forskellige frugter, som du så kan omdanne til alle mulige nyttige genstande i en butik, f.eks. genstande, der kan få nyttige allierede til at slutte sig til dig, og som giver dig forskellige unikke evner. Eller du kan endda få genstande, der helt forvandler dit næsehorn til andre kraftfulde bæster, der kan ødelægge alt, der står i vejen for dig. I Rhino Rush Stampede er mulighederne enorme, og der er garanti for sjov.

Spil et sjovt spil med dyr på Spilo.dk og se, hvor langt du kan komme, når du spiller Rhino Rush Stampede.

Lignende spil:

Kan du lide Rhino Rush Stampede? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.