Rapunzel Summer Makeup

Verden af Rapunzel Summer Makeup er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rapunzel Summer Makeup, et af vores bedste makeup spil-spil!

Rapunzel har brug for et nyt perfekt sommerlook! Vi ved alle, hvor svært det er at se frisk ud på en varm sommerdag, hvor det næsten er nytteløst at lægge makeup, da det ikke holder. Hvad med at hjælpe hende! Hvis du er villig til at prøve at give hende den perfekte sommermakeup, kan vi give dig nogle gode tips! Først og fremmest skal du bruge farvekorrigeringsteknikken og bruge forskellige hudfarver af foundation for at give Rapunzel et naturligt look og en perfekt hudtone. Når det er gjort, kan du begynde at skabe hendes makeup. Prøv at bruge lyse farver, da hun vil bære makeup om dagen. Når du er færdig, kan du vælge en ny frisure som f.eks. nogle smukke krøller eller fletninger. Den smukke prinsesse er nu klar til at tage en fin sommerkjole på og gå ud.

Lignende spil:

Kan du lide Rapunzel Summer Makeup? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores makeup spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.