Robot Bar: Spot the Differences

Verden af Robot Bar: Spot the Differences er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Robot Bar: Spot the Differences, et af vores bedste hjernespil-spil!

Robot Bar: Spot the Differences er et fantastisk spil for spillere, der har stor opmærksomhed på detaljer og masser af tålmodighed. Disse to kvaliteter går naturligvis hånd i hånd, og på Spilo.dk er der masser af spil, hvor du kan øve dig i begge disse kvaliteter og meget mere. Og hvis du kan lide robotter, vil du blive glad for at finde ud af, at Robot Bar: Spot the Differences har masser af robotter. I dette spil har du to scener foran dig, som er delt af en lodret bjælke. Ved første øjekast ser disse to scener identiske ud. Og det er også det første indtryk, men efter et nærmere kig vil du hurtigt se, at de adskiller sig på subtile måder. Dit mål er at finde disse små forskelle og angive dem.

For at komme videre til den næste scene er der en forudsætning for, at du kan komme videre til den næste scene, er der et vist antal forskelle, som du skal finde, og især de sidste kan være meget vanskelige. Du kan selvfølgelig ikke klikke på alle elementer på skærmen, og du har et begrænset antal forsøg. Du kan kun lave fem fejl i Robot Bar: Spot the Differences, før du skal starte niveauet forfra, og med fem forskellige niveauer i Robot Bar: Spot the Differences vil dine opmærksomhedsevner helt klart blive strakt ud.

Find forskellene i dette sjove spil med robotter, når du spiller Robot Bar: Spot the Differences på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap på skærmen for at angive en potentiel forskel mellem de to skærme. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Robot Bar: Spot the Differences? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.