Roller Baller

Verden af Roller Baller er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Roller Baller, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

I Roller Baller vil din balance og dine manøvreevner blive sat på en stor prøve, og mens du navigerer gennem de mange niveauer, skal du vænne dig til at styre den rullende bold med mikrobevægelser. De platforme, du befinder dig på, giver ikke plads til fejl, og hvis du vil nå til slutningen af niveauet, skal du være meget forsigtig, for én lille fejl betyder, at du skal starte niveauet forfra. Og med alle mulige snedige fælder, der er til stede i hele spillet, skal du ikke kun have nogle hurtige fingre, du skal også tilpasse dig og lære at lære, hvordan du bedst håndterer de farer, som alle disse forhindringer bringer.

Som navnet antyder, styrer du en rullende bold, så den type bevægelse, du kan opnå, er den type bevægelse, du ville forvente: du kan rulle enten til venstre, højre, fremad eller bagud, samt hoppe. Og du bliver nødt til at mestre disse bevægelser, især i de senere baner, hvor alle mulige forskellige fælder kommer i vejen for dig. Du skal altså intuitivt kende afstanden, som dine spring tilbagelægger, samt hvor meget du bevæger dig, når du vil ændre eller fastholde din retning. I nogle baner skal du reagere meget hurtigt på de farer, som Roller Baller kaster efter dig, så du skal helt sikkert være modig og handle beslutsomt, ud over at have en hurtig reaktionshastighed. Når store blokke truer med at kaste dig ud i tomrummet, vil det højst sandsynligt betyde, at du bare falder og skal starte niveauet forfra, hvis du tager for lang tid om at bevæge dig fremad.

Ikke alene bliver Roller Baller mere og mere kreativ med banekonfigurationen og de farer, som den kaster efter dig, men et andet trick, som den anvender, er, at den kombinerer disse udfordringer. Så ud over at undvige bevægelige blokke skal du også hoppe på det rigtige tidspunkt og med den rigtige hastighed, hvis du vil komme videre og se, hvad den næste bane bringer.

Med masser af interessante baner at gennemføre bringer Spilo.dk dig endnu et fantastisk spil til at teste dine evner, når du spiller Roller Baller.

Sådan spiller du

Roller Baller kan kun spilles på en pc ved hjælp af et tastatur. Du kan bruge piletasterne eller WASD til at bevæge dig til venstre, højre, fremad eller baglæns, og bruge mellemrumstasten til at hoppe.

Lignende spil:

Kan du lide Roller Baller? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC