SchoolBreak.io

Verden af SchoolBreak.io er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil SchoolBreak.io, et af vores bedste .io spil-spil!

Findes der en bedre måde at slappe af på end ved at skabe virtuel ødelæggelse? På SchoolBreak.io bliver du belønnet for din kreativitet, når du skaber kaos i skolen. Det er hvis du spiller som en elev. Hvis du på den anden side hader at se tingene ude af deres rette plads, giver SchoolBreak.io dig mulighed for at spille som lærer, hvis rolle er at stoppe de uregerlige elever.

Uanset hvilken side du vælger, er der én ting, der er sikker: sjov er altid garanteret! I de 5-minutters runder spiller du sammen med andre mennesker fra hele verden og forsøger at se, hvem der er den ultimative prankster, eller hvem der kan sætte en stopper for al galskaben.

Besøg Spilo.dk og lad din ustyrlige side blomstre!

Lignende spil:

Kan du lide SchoolBreak.io? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores .io spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.