skribbl.io

Verden af skribbl.io er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil skribbl.io, et af vores bedste .io spil-spil!

Hvis du elsker at tegne og også har en konkurrenceånd, så er skribbl.io lige det rette spil for dig. I skribbl.io bliver dine tegneevner sat på prøve, både når det gælder om at kunne genkende, hvad andre har tegnet, og når det gælder om at formå at formidle en visualisering af et bestemt ord til andre spillere, så de kan gætte, hvad ordet er.

skribbl.io spilles sammen med andre mennesker, og selvom du scorer point og kan komme foran andre, vil du altid hygge dig. At forsøge at gætte, hvad andre har tegnet før alle andre, viser sig at være ret intenst til tider, og den spænding giver en masse sjov.

Forbedr dine tegninger, mens du har det sjovt med hjælp fra Spilo.dk, og måske får du nogle nye venner, når du prøver skribbl.io.

Lignende spil:

Kan du lide skribbl.io? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores .io spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.