Stranger Things Looks

Verden af Stranger Things Looks er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stranger Things Looks, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Er du klar til at rejse tilbage til 80'erne, en tid med disco, arkadespil og ekstrem mode? Stranger Things formåede at indfange essensen af den æra. Tilføj lidt mystik og overnaturlige kræfter til det. Du vil aldrig blive træt af at forbruge og udforske denne spændende epoke! Ikke underligt, at disse prinsesser er så besat af denne serie! Bare det at tænke på muligheden for at få adgang til en verden på hovedet, der er omstrejfet af en Demogorgon, er nok til at give dig kuldegysninger! De er ved at gøre sig klar til en Stranger Things-konvention, og de vil alle gerne have det bedste look! Jeans i forskellige vaske, farver og mønstrede jeans som f.eks. lyserøde, lilla eller grønne, blomster-, paisley- eller stribede skjorter, denimoveralls og -jakker, nederdele og farverige trøjer, du kan bare sige det! Udforsk garderobeskabene og hjælp disse piger med at få 80'er-vibe!

Lignende spil:

Kan du lide Stranger Things Looks? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.