Stupid Zombies 2

Verden af Stupid Zombies 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stupid Zombies 2, et af vores bedste zombie spil-spil!

Vend tilbage til zombieapokalypsen, og gør dig klar til at dræbe tonsvis af zombier, når du spiller efterfølgeren til det populære Stupid Zombies-spil på Spilo.dk. I Stupid Zombies 2 bliver der skruet en del op for handlingen, og udover at du får mulighed for at udrydde flere af disse hjerneløse væsner, vokser det arsenal, du har til rådighed, samt de miljøer, du kæmper i, og de gåder, du skal løse, også i størrelse og omfang. Du kan være sikker på, at du er klar til zombieapokalypsen, når du spiller Stupid Zombies 2, og med det udvidede arsenal til rådighed, samt muligheden for at tilpasse din karakter og vælge mellem at spille som en kvindelig eller mandlig helt, kan du gøre oplevelsen til din helt egen.

Ligesom i det første spil i serien skal du i Stupid Zombies 2 udrydde zombiehorden, der er spredt rundt på skærmen. Det gør du ved at sigte dine skud omhyggeligt og sørge for at bruge omgivelserne til din fordel. I Stupid Zombies 2 rikochetterer kuglerne vildt rundt på skærmen, og det skal du tage højde for, hvis du vil nå de senere baner. Med masser af forskellige baner får du masser af skud til at mestre dette interessante kampsystem, som Stupid Zombies 2 tilbyder. Og spillet har også implementeret et pointsystem, hvor du bliver belønnet for de skud, du affyrer. Hver kugle, du skyder, har et bestemt antal point tildelt, og jo færre kugler du bruger, jo højere bliver din endelige score.

Se zombier blive udslettet, når du spiller Stupid Zombies 2 på Spilo.dk, og overlev zombieapokalypsen så længe som muligt.

Sådan spiller du

Hvis du spiller fra en pc, skal du bruge musen til at sigte og trykke på venstre museknap for at skyde, når du har valgt en vinkel. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen, og med fingeren holdt nede, skal du bevæge den op og ned for at vælge en vinkel. Slip fingeren for at tage dit skud.

Spil andre spil fra stupid zombies-serien:

  Lignende spil:

  Kan du lide Stupid Zombies 2? Find lignende spil fra følgende liste:

  Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

  Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zombie spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

  Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.