Super Barbie Runway Model

Verden af Super Barbie Runway Model er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Super Barbie Runway Model, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Super Barbie er en meget modig pige, der bekæmper kriminalitet, men hun er også model i sin fritid! Hun elsker at gå ned ad catwalken og præsentere de nyeste trends inden for mode. Men i dag havde hun en særlig udfordrende skurk at besejre, så hun kom lidt for sent til sit modeshow. Hjælp hende med at gøre sig klar meget hurtigt, så hun kan optræde forberedt på scenen. Du bliver nødt til at få tre looks til hende. Den første er en smuk aftenkjole, som du kan tilsmykke med sko og kostbare smykker for et elegant look. Det næste er glamoutfit, hvor du skal tænke i glitter og glimmer. Til sidst skal du gå videre til et urban chic look, hvor du skal klæde hende meget moderne og praktisk, men samtidig ladylike på samme tid. Til hvert look skal du også vælge den rigtige makeup. Hav en vidunderlig tid med at spille dette spændende spil!

Lignende spil:

Kan du lide Super Barbie Runway Model? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.