Barbie's Romantic Date

Verden af Barbie's Romantic Date er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Romantic Date, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er blevet inviteret af sin forelskede Ken til en romantisk middag i aften. Hun er så glad for, at hun endelig kan møde sit livs kærlighed! Hjælp hende med at finde et lækkert outfit til i aften, så hun kan imponere ham! Hun kunne have en stropløs lilla og blå kjole med flæser på, en hvid top med perler og en tylskørt eller en elegant glitrende rød kjole med en hvid pelskappe. Tilbehør til hendes look med et par yndige sko og virkelig dyrebare smykker, der vil binde hele looket sammen. Du bør også style hendes hår, så hun kan se virkelig fantastisk ud. Men hun er ikke klar endnu, før hun også får lagt makeup. Vælg en farverig øjenskygge, mascara til lange vipper, en feminin rødme, en pastelfarvet læbestift, mørk eyeliner og definer hendes øjenbryn. Nu kan hun endelig møde Ken til den fantastiske date! Hav det sjovt at spille dette søde spil!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Romantic Date? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.