Super Barbie School Prep

Verden af Super Barbie School Prep er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Super Barbie School Prep, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Skab et moderigtigt college-outfit til superheltepigen og giv hende makeup! Skolen er afgørende for alle piger. Det er et sted at lære og have det sjovt med venner, og den søde, superheltinde Super Barbie vil gerne gå på gymnasiet for at lære fantastiske nye ting og få venner i klassen. For hende er det ret vigtigt at se godt ud, så hun har brug for din hjælp. Få hende til at se sød og moderigtig ud på den første skoledag, for Super Barbie vil gerne gøre et godt indtryk. Til dette skal du hjælpe hende med ansigtsrensningsprocessen, for at anvende en skønheds- og rensemaske på hendes ansigt og derefter hudfoundation. Dernæst skal du oprette sød makeup. Sidst men ikke mindst har Super Barbie brug for et fabelagtigt skoletøj, og du kan vælge en uniform fra hendes garderobe og tilbehør til den. Vælg også en cool skoletaske og et par søde, trendy briller. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Super Barbie School Prep? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.