Super Barbie Cheerleading

Verden af Super Barbie Cheerleading er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Super Barbie Cheerleading, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Forbered superhelte-fashionistaen til konkurrencen ved at designe hendes outfit. Barbie skal se godt ud til sin cheerleadingkonkurrence, og derfor har hun brug for en komplet makeover. Bliv hendes kosmetolog og start dette spil ved at give Barbie en ansigtsbehandling. Brug forskellige ansigtsmasker og rengøringsprodukter for at få hendes hud til at se helt perfekt ud. Dernæst skal du give Super Barbie glitrende makeup. Brug dristige farver, såsom lilla og pink, og glem ikke at tilføje et strejf af rødme på hendes kinder og intens læbefarve. Endelig er det tid til at planlægge hendes outfit. Du skal vælge det bedste cheerleader-kostume og tilbehør til det. Åbn garderobeskabet og begynd at udforske mulighederne. Sidst, men ikke mindst, skal du tilbehør til Super Barbies cheerleader-look med smykker, en kappe, en tiara og de farverige pom-poms. Hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Super Barbie Cheerleading? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.