Super Barbie's Manicure

Verden af Super Barbie's Manicure er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Super Barbie's Manicure, et af vores bedste makeup spil-spil!

Super Barbie ønsker at få en fantastisk ny manicure til foråret, og du skal hjælpe hende med det. Du vil kunne blande og matche alle de smukke neglelakker og vælge den, du bedst kan lide. Der vil være neglelakfarver, der spænder fra ensfarvede farver til fantastiske ombres nuancer, og vi har endda forberedt nogle trendy mønstre til dig. Den knækkede neglelak-effekt er virkelig trendy lige nu, så hvorfor ville du ikke prøve det og se, om det passer til din stil? Du skal bare vælge den. Når du er færdig med at farve dine negle, kommer du derefter til den rigtige bling-del af vores spændende spil: smykkevalgsfasen. Super Barbie elsker at bære skinnende smykker, så du bør ikke begrænse hende fra dette. Du vil blive overrasket over de mange forskellige ringe, armbånd og tatoveringer.

Lignende spil:

Kan du lide Super Barbie's Manicure? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores makeup spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.