Makeup Challenge With Barbie

Verden af Makeup Challenge With Barbie er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Makeup Challenge With Barbie, et af vores bedste makeup spil-spil!

Barbie har besluttet sig for, hvad hendes drømmejob skal være: hun vil være en fantastisk makeup-artist. Der er ikke noget, Barbie nyder mere end at lege med levende og glitrende farver. I vores fantastiske nye dress up spil får du den unikke chance for at hjælpe Barbie med at skabe flot makeup til at gå til konkurrencen, som kan hjælpe hende med at få drømmejobbet. De farvepaletter, vi har forberedt til dig, er fyldt med unikke og trendy farver til denne sommer. Når du har hjulpet Barbie med at lave hendes makeup til konkurrencen, skal du derefter vælge et sødt outfit, som hun skal have på. Du vil se, at Barbies garderobe er fyldt med smukke kjoler, så der er intet at bekymre sig om. Du vil helt sikkert finde noget sødt og passende i hendes skab. Hav en virkelig fantastisk tid med at spille dette spændende nye dress up spil.

Lignende spil:

Kan du lide Makeup Challenge With Barbie? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores makeup spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.