The Impossible Quiz

Verden af The Impossible Quiz er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Impossible Quiz, et af vores bedste quizspil-spil!

Gør dig klar til et sjovt og uforudsigeligt quizspil, som du aldrig har oplevet før, og nyd endnu en klassiker på Spilo.dk. I The Impossible Quiz, et klassisk Flash-spil, der har forvirret utallige spillere, skal du svare på en række spørgsmål, men hagen er, at du ud over disse spørgsmål også skal løse alle mulige interessante og snedige opgaver, hvor intet ser ud som det først ser ud. Nogle af de spørgsmål, du bliver stillet, vil også forvirre dig i starten, men når du først har fundet ud af, hvad spillet beder dig om, vil løsningen synes ganske let.

Det er et krav at tænke ud af boksen, hvis du vil finde ud af de svar, som The Impossible Quiz beder om, og du skal være klar til at læse meget nøje, hvad spillet beder dig om. Og da uforudsigelighed er et centralt aspekt i spillet, skal du også forvente nogle drejninger i det samme spørgsmål. For eksempel kan du i det samme spørgsmål få til opgave at trykke på et bestemt punkt på skærmen, og i det næste spørgsmål skal du rejse langs skærmen og interagere med et andet punkt, men med en ekstra betingelse. Dette sikrer, at The Impossible Quiz forbliver overraskende og udfordrende hele vejen igennem. Der er aldrig et spørgsmål med et ligetil svar, og du er nødt til at tilpasse dig reglerne på The Impossible Quiz, som stort set ændrer sig med hvert spørgsmål. En ting, som The Impossible Quiz gør særligt godt, er at få dig til at sætte spørgsmålstegn ved hvert eneste svar, du vil vælge. Denne uforudsigelighed er kilde til alle mulige sjove situationer, og man lærer at sætte pris på The Impossible Quiz.

Spil et unikt og sjovt quizspil på Spilo.dk og find ud af, hvad der sker, hvis du løser The Impossible Quiz.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge det rigtige svar og til at interagere med spilelementerne. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Spil andre spil fra impossible quiz-serien:

  1. The Impossible Quiz 2

Lignende spil:

Kan du lide The Impossible Quiz? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores quizspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.