The Smurfs: Cooking

Verden af The Smurfs: Cooking er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Smurfs: Cooking, et af vores bedste madlavning spil-spil!

Tag ud på en madlavningsrejse som ingen anden sammen med Smølfine på The Smurfs: Cooking. Den årlige Smurf Food Festival er lige rundt om hjørnet, og du skal sørge for, at dine madlavningsevner er klar. I The Smurfs: Cooking skal du bage lækre desserter, som f.eks. cupcakes, pandekager og donuts. Med Smølfettens hjælp øges dine chancer for succes betydeligt, men at styre en succesfuld butik giver sine udfordringer, f.eks. at sørge for, at du serverer den rigtige mad til hver enkelt kunde, og også sørge for, at du ikke tager for lang tid om at servere den. Selvfølgelig er det også et must at blande de rigtige ingredienser.

For at skabe et lækkert måltid skal du kombinere de rigtige ingredienser, men du kan også pynte maden med glasur og syltetøj og servere nærende drikkevarer til dine kunder, f.eks. te eller frugtjuice. For at tilføje de rigtige ingredienser skal du omhyggeligt udvælge dem fra dit køkken, og du skal også sørge for at tage hensyn til den rækkefølge, som kunderne er ankommet i. Hver enkelt af dem har en bar, der langsomt tømmes, og hvis den når nul, vil de forlade din bod, og du mister en kunde. At være i stand til at organisere denne proces med succes kan gøre forskellen mellem at komme til det næste niveau eller ej.

Hvert niveau fra The Smurfs: Cooking kommer med nye udfordringer og nye opskrifter, som du skal lære, og mens sværhedsgraden stiger, øges dine færdigheder også, og din selvtillid med at servere den rigtige mad på det rigtige tidspunkt bliver bedre og bedre.

Gør dig klar til madlavningsfestivalen i smølfernes fantastiske verden, når du spiller The Smurfs: Cooking på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Klik på køkkenredskaberne og på ingredienserne, hvis du spiller fra en computer. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at vælge disse elementer.

Spil andre spil fra smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Skate Rush
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Lignende spil:

Kan du lide The Smurfs: Cooking? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores madlavning spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.