TikTok Diva Weekly Planner

Verden af TikTok Diva Weekly Planner er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil TikTok Diva Weekly Planner, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Det er ikke let at vælge dit outfit til resten af ugen, men denne smukke influencer har brug for din hjælp! Hun har en meget travl uge foran sig, så alle råd er velkomne. Start med at vælge et afslappet, men alligevel stabilt, appellerende college-outfit til hendes første skoledag. Ligesom på de sociale medier har hun også en masse følgere på college.

Det bliver en varm dag forude, da vores lille pige lige er blevet inviteret i klubben af sine bedste veninder. Jeg tror ikke, det behøver at blive nævnt, at kluboutfittet skal være iøjnefaldende, men samtidig behageligt. Vi ved alle, at nattelivet har sin egen signaturstil. Lad os vælge et kjole til dans outfit!

Dag 3: I dag handler det hele om hende, og den stil hun foretrækker er den rebelske stil. Lad os træde uden for linjerne! Intet siger oprørskhed som en læderjakke!

Og da en uge ikke slutter så let, er vi også nået til den vigtigste begivenhed: ballets dag. Hvis du tager et nærmere kig i hendes omklædningsrum, vil du blive overrasket over, hvor mange elegante kjoler du finder der. Vælg den kjole, der vil vende flest øjne, og glem ikke: Elegance handler ikke om at blive bemærket, men om at blive husket!

Lignende spil:

Kan du lide TikTok Diva Weekly Planner? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.