Traffic Control

Verden af Traffic Control er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Traffic Control, et af vores bedste bilspil-spil!

Gør dit bedste for at organisere trafikken i det travle kryds på Traffic Control og sørg for, at bilerne ikke kører ind i hinanden. For at gøre dette skal du holde et vågent øje med alle de biler, der ankommer til krydset, og klikke på dem, som du vil have til at sætte farten lidt op for at undgå et eventuelt sammenstød. Når trafikken bliver rigtig intens, har du også mulighed for at sænke tiden i et par øjeblikke, hvilket vil hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning, og som giver dig mere tid til at vurdere den aktuelle situation.

Med 5 niveauer og 12 forskellige biler med hver deres specielle egenskaber har du masser af muligheder for at organisere trafikstrømmen på den mest optimale måde.

Forbedr din rumlige opmærksomhed, når du spiller på Spilo.dk, og lær at spotte en potentiel påkørsel, mens du spiller Traffic Control.

Lignende spil:

Kan du lide Traffic Control? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.