Words Swipe

Verden af Words Swipe er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Words Swipe, et af vores bedste ordsøgning-spil-spil!

Find alle ordene i stakkene fra skærmen, når du spiller Words Swipe på Spilo.dk, berig og øv dit ordforråd, og hav det sjovt. Alt dette på samme tid! Words Swipe er et sjovt ordspil, hvor du skal finde ordene på skærmen ved at vælge bogstaverne på stakken og skabe ord ved at sammenkæde disse bogstaver, indtil de danner et bestemt ord. De, der har tålmodighed og gode observationsevner, men også de, der kender mange ord, vil udmærke sig på Words Swipe. Men hvis dit ordforråd endnu ikke er særlig rigt på ord, bør du stadig spille Words Swipe, da du kan bruge det som endnu et redskab til at lære nye ord.

Bogstaverne i Words Swipe er organiseret på stakke, og øverst på skærmen kan du se tomme cirkler med bogstaver ved siden af. Disse cirkler giver dig et hint om længden af de ord, som du skal finde i stakkene, og når du finder et ord, fjernes disse bogstaver fra stakken og placeres øverst på skærmen. Spillet starter let, så du bliver fortrolig med reglerne, men efterhånden som du kommer igennem niveauerne på Words Swipe vil du helt sikkert se en stigning i sværhedsgraden. Men bare rolig, for hvis du nogensinde sidder fast, kan du altid bruge spillets hintmuligheder, som enten kan vise dig de bogstaver, der skal bruges i de øverste cirkler, eller bare vise dig i stakken, hvilke bogstaver der skal forbindes. Hvert niveau har også bonusord, som du kan finde, hvilket vil hjælpe dig med at øge din score. Du skal også være opmærksom på, at du også kan forbinde bogstaverne baglæns, så prøv at tænke ud af boksen, hvis du vil vinde banerne.

Øv dit ordforråd i et andet sjovt ordspil på Spilo.dk og prøv at gennemføre alle niveauer på Words Swipe.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge et bogstav, og med knappen nede, skal du flytte musen hen til andre bogstaver for at forbinde dem til ord. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen med din finger og danne bogstaver med fingeren holdt nede.

Lignende spil:

Kan du lide Words Swipe? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordsøgning-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.