Wordscapes

Verden af Wordscapes er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Wordscapes, et af vores bedste ordsøgning-spil-spil!

Sammenkæd bogstaver i et afslappende spil med smukke baggrunde, når du spiller Wordscapes på Spilo.dk. Niveauerne i Wordscapes giver dig en sjov puslespilsoplevelse, men du vil også opdage, at du måske er mere rolig efter at have spillet et par runder på Wordscapes. Med spektakulære baggrunde, der ledsager niveauerne, vil det være en fornøjelse at tage udfordringen med at forbinde bogstaverne og skabe ord op. For at få point og komme videre i Wordscapes skal du forbinde de bogstaver, der er nederst på skærmen, på en sådan måde, at de skaber et ord. Hvis det lykkes dig at gøre dette, vil det pågældende ord blive vist i gitteret fra toppen af skærmen. For at komme videre til næste niveau skal gitteret fra toppen af skærmen være fyldt med ord.

Spillet starter med kun tre bogstaver, som du skal forbinde for at finde alle mulige kombinationer for at fylde gitteret, men senere niveauer vil give dig flere bogstaver. Med flere bogstaver at kombinere vil udfordringen langsomt stige, men tro heller ikke, at tre bogstaver vil være en let opgave. Heldigvis kan du stadig beundre alle mulige imponerende landskaber, selv om du sidder fast, hvis du ikke kan komme videre. Og hvis du virkelig går i stå, kan du trykke eller trykke på pærer-ikonet, som giver dig et hint. Men vær forsigtig, for hver gang du bruger denne hintmulighed, skal du bruge nogle mønter, og disse mønter bliver tildelt efter hvert niveau, du gennemfører med succes. Kontrollen i Wordscapes er let at lære, og uanset om du spiller fra en computer og bruger musen, eller om du spiller fra en mobil enhed og skal trykke på skærmen, vil du opdage, at det er let at interagere med spillet.

Find ordene og forbind bogstaverne, når du spiller Wordscapes på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge bogstavet, og med knappen nede, skal du flytte markøren over bogstaverne for at skabe ord. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen og trække din finger på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Wordscapes? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordsøgning-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.