Zombie Killer

Verden af Zombie Killer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zombie Killer, et af vores bedste zombie spil-spil!

Bliv en frygtløs soldat, når du spiller Zombie Killer på Spilo.dk og forsvarer din base mod angrebene fra onde zombier. I Zombie Killer angriber zombierne fra forskellige baner, og for at kunne forsvare dig med succes skal du vide, hvornår det er det rigtige tidspunkt at bevæge dig mellem banerne, så du ikke bliver overvældet. Når dine modstandere ikke har nogen hjerne og har en umættelig appetit på hjerner, ved du, at der ikke er nogen anden løsning for at overleve end at tilintetgøre den trussel, der truer dig, totalt.

Jo mere det lykkes dig at overleve, jo flere muligheder får du for at forbedre dit forsvar, enten ved at forbedre din skudhastighed, din skade eller andre forskellige egenskaber, som gør dig til en mere dødbringende soldat og en større trussel mod zombieinvasionen. Og når det ser ud til at være virkelig håbløst, har du mulighed for at tilkalde forstærkninger i form af et ødelæggende helikopterangreb. Men du skal nøje vurdere, hvornår det er det bedste tidspunkt at sende bud efter hjælp, for du kan først bruge dette helikopterangreb efter en vis forsinkelse, hvis du tidligere har brugt det. Helikoptere har trods alt brug for noget tid til at genlade, især når de bærer så mange destruktive våben. Som du ville forvente, vil der komme flere fjender til at angribe, jo mere du kommer frem i Zombie Killer. Og ikke kun det, men de bliver også mere dødbringende. Det er som om de hører lyden af ødelæggelse og bliver tiltrukket af det. Men ved at bruge dine evner, vælge de rigtige forbedringer og med en smule held er du sikker på at overleve endnu en bølge af angreb.

Afvis zombieinvasionen og se hvor mange point du kan score, når du spiller Zombie Killer!

Sådan spiller du

Hvis du bruger en computer, kan du enten trykke på knapperne på skærmen med venstre museknap for at udføre visse handlinger, eller du kan bruge tastaturet til at bevæge dig og angribe. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på knapperne på skærmen for at interagere med spillet.

Lignende spil:

Kan du lide Zombie Killer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zombie spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.