Anna's Crush

Verden af Anna's Crush er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Anna's Crush, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Frozen-prinsessen elsker Kristoff, og hun kan ikke vente med at tage med ham på denne særlige romantiske date. Vær med, og hun vælger et smukt outfit til lejligheden! Anna elsker søde mønstre, og et godt valg for hende er en dejlig kjole med røde roser, som er super sød til varme sommerdage. En anden dejlig idé er en frisure med en knold og akut blød fletning. Vælg også et par accessories til prinsessen, f.eks. en halskæde. I Anna In Love får du den fantastiske mulighed for at vælge et nyt outfit til Kristoff, også hendes forelskelse. Han kan lide smart casual tøj med jeans, en sød nederdel og en flot frisure. Sørg for, at han ser sød ud til deres date, og vælg derefter et dejligt sted at tage hen. Prøv en date ved havet, og sørg for, at det går godt for de to forelskede fugle.

Lignende spil:

Kan du lide Anna's Crush? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.