Barbie Dazzling Mermaid

Verden af Barbie Dazzling Mermaid er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Dazzling Mermaid, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Skab en drik, der forvandler hende til en havfrue, og stil hende derefter op! Barbie planlægger at aflægge et hemmeligt overraskelsesbesøg hos sin veninde Ariel i havfruens undervandsrig. Det betyder, at Barbie skal blive en havfrue, og hun ved præcis, hvordan hun skal gøre det. Ariel gav hende specifikke instruktioner om at tilberede en trylledrik, så du skal hjælpe Barbie med at finde ingredienserne på havets bund først, og derefter hjælpe hende med at tilføje hver enkelt ingrediens til gryden og blande trylledrikken. Når Barbie er blevet forvandlet til en havfrue, vil hun gerne se smuk ud, når hun ankommer til Ariels slot, så du skal give hende en makeover. Begynd med Barbies hår og stil det lidt op. Du kan endda ændre hendes hårfarve. Dernæst skal du vælge en top og dekorere hendes finne. Sørg også for at give Barbie tilbehør til hendes havfrue-look.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Dazzling Mermaid? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.