Barbie Loves Her Job

Verden af Barbie Loves Her Job er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Loves Her Job, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er en talentfuld modedesigner, og hun elsker sit job! Hun er blevet bedt om at designe og skabe en række uniformer til flere forskellige jobtyper. Barbie kan ikke vente med at begynde at arbejde på dette nye projekt, og hun har brug for en assistent til at hjælpe hende. Hvorfor går du ikke sammen med hende? Jeg vil vædde med, at I piger vil lave nogle fantastiske kreationer. Barbie skal designe tøj til landmænd, brandmænd, arkitekter, kokke og farmaceuter. Hvem har sagt, at en brandmand ikke kan se godt ud i et kostume, der er designet til dette job? Men sørg for at tage alle sikkerhedsforanstaltninger og udstyre kostumet med det rigtige tilbehør. En arkitekt skal se stilfuld og smart ud, så sørg for at skabe noget fabelagtigt.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Loves Her Job? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.