Barbie Loves Pleated Skirts

Verden af Barbie Loves Pleated Skirts er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Loves Pleated Skirts, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Plisseret nederdele er igen på mode, og Barbie elsker dem! Hun vil gerne have en på i dag, fordi hun skal drikke kaffe og spise frokost i byen med sine bedste veninder, hvorefter de skal i biografen og shoppe i centeret. Så Barbie skal se fantastisk ud, og du skal hjælpe hende med at få et særligt trendy look. Du skal starte med makeuppen. Brug makeup-sættet og produkterne til at få hende til at se fantastisk ud! Dernæst skal du style hendes hår op. Giv hende en stilfuld frisure, og til sidst skal du vælge hendes outfit. Hun ville se så godt ud i en lang bølget plisseret nederdel matchet med en tank top og en læderjakke, synes du ikke? Sørg for at give hendes look tilbehør med smykker! Hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Loves Pleated Skirts? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.