Barbie Party Diva

Verden af Barbie Party Diva er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Party Diva, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hej, mine damer! Barbie har fundet en helt ny passion. Hun er for nylig blevet Hollywood-skuespillerinde, og alle paparazzierne jagter hende for at få de bedste billeder af hende. I aften skal hun til Oscar-uddelingen, og hun skal se helt fantastisk ud. Nu får du til opgave at hjælpe den smukke Barbie med at få hendes outfit klar til festbegivenheden. Den første ting du skal gøre er at vælge en flot frisure til Barbie. Vælg den mest glamourøse og fantastiske gallakjole og nogle fabelagtige frisurer. Hvis du ikke kan lide nogen af disse fantastiske kjoler, så kan du helt sikkert klare at blande og matche en top med en fluffy nederdel. Når du har valgt dit outfit i Barbie Party Diva, så gå videre og accessorize dit look med nogle stilfulde høje hæle og et fantastisk sæt tilbehør.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Party Diva? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.