Barbie Superhero Looks

Verden af Barbie Superhero Looks er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Superhero Looks, et af vores bedste ansigtsskønhedsspil-spil!

Denne superhelte-fashionista skal se fantastisk ud hele tiden! At være en fashionista og en superhelt, der altid er klar til at tage på en ny mission, er ikke et let job, ikke når du vil se fantastisk ud og følge med tendenserne. Nogle gange har Super Barbie ikke tid til spa og skønhedsbehandlinger, så du skal blive hendes kosmetolog i dette spil. Hjælp Super Barbie med at få en sund og tonet hud ved at give hende en ansigtsbehandling, tag derefter pincetten og giv hendes øjenbryn en flot form, og til sidst påfør concealer under hendes øjne og hudfoundation i hele hendes ansigt. Nu er Super Barbie klar til makeup, og du skal være kreativ. Leg med farverne og giv hende en vovet glitrende makeup. Sidst men ikke mindst har Super Barbie brug for et nyt superheltekostume, da hun er træt af altid at have det samme på. Åbn hendes garderobe, og vælg en superhelte-kjole, og tilret den derefter. Hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Superhero Looks? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ansigtsskønhedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.