Barbie's Pet Salon

Verden af Barbie's Pet Salon er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Pet Salon, et af vores bedste kæledyrspil-spil!

Barbies kæledyrssalon er den bedste i byen, og i dette spil kan du hjælpe hende med at give kongelig behandling og forkæle kæledyrene! Lige siden hun åbnede sin salon, blev Barbies sted populært med det samme, og nu har hun hver dag så mange kæledyr at behandle og tage sig af. Hun har brug for hjælp, og Barbie tænkte på at ansætte en assistent, som kan hjælpe hende med arbejdet. Hvis du kan lide at lege og passe kæledyr, ville dette job være godt for dig, er du ikke enig? Prøv det, for i dag har Barbie et par særlige og dejlige kæledyr, som har brug for hendes og din opmærksomhed. Emma, pytten, har brug for en klipning og et boblende bad. Princess, killingen, har mistet sit halsbånd, og du skal lave et nyt til hende. Amy, kaninen, har fået en stor fluffy pels, så hun kunne godt bruge en trimning og en børstning. Tony, mops, har brug for at få renset ører og næse, og han kan ikke vente med at smage lækker hundemad. God fornøjelse!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Pet Salon? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kæledyrspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.