Barbie's Popstar Vs Rock Looks

Verden af Barbie's Popstar Vs Rock Looks er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Popstar Vs Rock Looks, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie kan simpelthen ikke beslutte sig: Skal hun blive en fantastisk rockstjerne, eller vil hun hellere gå over til den mere kølige del af musikbranchen og blive en sød popstjerne. Gæt, hvem der skal hjælpe hende med at beslutte sig? Det er rigtigt, dig! I vores fantastiske nye påklædningsspil skal du hjælpe den smukke Barbie med at beslutte, hvilken slags musikkarriere hun vil vælge. I den første del af vores spændende nye spil skal du klæde hende på i de sødeste rockstjerne-outfits, frisurer og tilbehør. Prøv dem alle på og beslut dig senere. Når du har truffet en beslutning om hendes outfit, kan du gå videre til anden del af spillet, popstjernedelen. Vælg et flot outfit, og tilbehør det med de mest glamourøse smykker, sko og frisure, og så er det klaret. Endelig har du i den tredje del af vores spil mulighed for at blande og matche alle outfits fra de foregående dele. Hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Popstar Vs Rock Looks? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.