My Dream Wedding

Verden af My Dream Wedding er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil My Dream Wedding, et af vores bedste bryllupsspil-spil!

Så er dagen kommet! Det er tid til dit drømmebryllup. Du og din partner har valgt det perfekte sted, og I har allerede bestilt cateringfirmaet og fotografen. Nu er det tid til at vælge jeres bryllupsoutfits og pynte jeres bryllupskage!

Din erfaring, når det kommer til mode, er velkendt, og derfor har disse kommende brudepar bedt om din hjælp til at spørge om unikke bryllupsoutfits! Vælg den rigtige kjole og slør, match de mest elegante smykker, og glem ikke at hjælpe hende med at vælge den perfekte makeup. Gommen vil bære en klassisk kjole, men er ikke besluttet på valget af farver til gommens strømpebukser, skjorte og sko. Den søde og længe ventede finale er brudens kage, som du skal pynte efter din smag!

Lignende spil:

Kan du lide My Dream Wedding? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bryllupsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.